ΝΕΑ

 

Στην ενότητα αυτή θα βρείτε νέα και ανακοινώσεις που αφορούν τις διάφορες δραστηριότητες του Συλλόγου Γυναικών Πρώτης.

Τα νέα και οι ανακοινώσεις του Συλλόγου θα δημοσιεύονται επίσης και στην επίσημη σελίδα του Συλλόγου Γυναικών Πρώτης στο Facebook (www.facebook.com/sgprotis).

Ο Σύλλογος Γυναικών Πρώτης, εγκαινιάζοντας τις Πολιτιστικές Εκδηλώσεις του Καλοκαιριού 2017, την Κυριακή, 16 Ιουλίου 2017, οργανώνει Μουσική Βραδιά στον καταπράσινο χώρο του ΚΛΙΚ και καλεί όλους να έρθετε στις 9:30 μ.μ. να απολαύσουμε τη δροσιά και την ομορφιά του χώρου, με φαγητό και ποτό (αναψυκτικό-μπύρα-κρασί) ή ό,τι άλλο θέλετε σε προσιτές τιμές και να ταξιδέψουμε μουσικά με τη φωνή του Βασίλη Βελλίκη.
Θα είναι μια όμορφη βραδιά!

Σας περιμένουμε!

 

Σημαντική Ανακοίνωση

Ο Σύλλογος Γυναικών Πρώτης ανακοινώνει ότι η προγραμματισμένη για την Κυριακή 16/07/2017 Μουσική Βραδιά στο ΚΛΙΚ αναβάλλεται λόγω του καιρού. Θα ανακοινωθεί νέα ημερομηνία.
Ευχαριστούμε.

Την Κυριακή 18 Ιουνίου 2017 γιορτάζουμε τη γιορτή του πατέρα. Ο Σύλλογος Γυναικών θέλοντας να τιμήσει αυτό το πρόσωπο, που είναι τόσο σημαντικό για την οικογένεια, θα προσφέρει την ημέρα της γιορτής καφέ στους άντρες στα δύο καφενεία της πλατείας του χωριού μας.

Ο Σύλλογος Γυναικών Πρώτης ανακοινώνει ότι οργανώνει ημερήσια εκδρομή στην Κομοτηνή, το Σάββατο 27 Μαΐου 2017. Θα επισκεφτούμε την πόλη, που έχει χρώμα Ανατολής, την αγορά με τα στενά σοκάκια και θα γευτούμε ντόπια φαγητά και γλυκά.

Ώρα αναχώρησης: 7:30 π.μ.

Τιμή εισιτηρίου 10 ευρώ.

Για να κλείσετε θέσεις τηλεφωνήστε στις κυρίες του Διοικητικού Συμβουλίου.

Ο Σύλλογος Γυναικών Πρώτης ανακοινώνει ότι θα γιορτάσει την Παγκόσμια Γιορτή της Μητέρας την Κυριακή 14 Μαΐου 2017, στις 7 το απόγευμα, στο καφενείο του κ. Πραβίτα και καλεί τα μέλη του να έρθουν, για να γιορτάσουμε όλες μαζί αυτή τη σπουδαία μέρα, που είναι αφιερωμένη στη ΜΑΝΑ.

Σας περιμένουμε!

Ο Σύλλογος Γυναικών Πρώτης ανακοινώνει ότι την Παρασκευή 17 Μαρτίου 2017 θα μεταφέρει τα μέλη του με λεωφορείο στο μοναστήρι της Αγίας Λυδίας στην Ασπροβάλτα, για να παρακολουθήσουμε τους Γ' Χαιρετισμούς.

Ώρα αναχώρησης από την πλατεία: 4μ.μ.
Τιμή εισιτηρίου: 3 ευρώ.

Δηλώστε συμμετοχή στις κυρίες του Διοικητικού.

25 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΛΛΟΓΟΣ

Δείτε το ψηφιακό βιβλίο που δημιουργήσαμε για τα 25 χρόνια του Συλλόγου Γυναικών Πρώτης!

Ψηφιακό Βιβλίο

SOCIAL MEDIA

Επισκεφθείτε την επίσημη σελίδα του Συλλόγου Γυναικών Πρώτης στο Facebook και συνδεθείτε μαζί μας!

Facebook

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ

Σκοπός του Συλλόγου Γυναικών Πρώτης είναι το ανέβασμα του πνευματικού επιπέδου των γυναικών του χωριού, η ανάπτυξη της μεταξύ τους αλληλεγγύης και αλληλοβοήθειας, η διάσωση των λαϊκών εθίμων και παραδόσεων του χωριού, η προσφορά προς τους συνανθρώπους, η συνεργασία με άλλους συλλόγους και, γενικότερα, η ανάπτυξη της γυναικείας δημιουργικότητας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επικοινωνήστε μαζί μας για οποιδήποτε θέμα επιθυμείτε!

Πρώτη Σερρών, Σέρρες, 67042 Ελλάδα

sgprotis@gmail.com

6945364134 - κα. Κλειδαριά-Τζιάρα Αγγελική

www.facebook.com/sgprotis (@sgprotis)

Όροι Χρήσης |  Valid HTML
Επιμέλεια κειμένων και περιεχομένου: Κλειδαριά-Τζιάρα Αγγελική
Κατασκευή ιστοσελίδας: Τζιάρας Βασίλης
© Σύλλογος Γυναικών Πρώτης Σερρών. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.